{{::langctrl.mainTitle}}

{{::langctrl.countryTitle}}

{{langctrl.choosenCountry}}

{{::langctrl.langTitle}}

{{langctrl.choosenLanguage}}
{{lines.Product.Name}}

{{lines.PriceInfo.Price}} {{mainctrl.currencySymbol}}{{lines.PriceInfo.AdjustedPrice}} {{mainctrl.currencySymbol}}

{{::basket.Texts.ColorText}}: {{lines.Product.DominantColor.Text}}

{{::basket.Texts.SizeText}}: Shoe size

{{basket.Texts.NumOfItemsText}} {{basket.Cart.TotalCount}}

{{basket.Texts.TotalWithoutDiscountText}}

{{::basket.Texts.FreeShippingText}} {{basket.Cart.PriceInfo.ShippingPrice}} {{mainctrl.currencySymbol}}

Discount

{{::basket.Texts.TotalWithDiscountText}}

{{::basket.Texts.ProductAddedText}}

ILMAINEN TOIMITUS JA HELPOT PALAUTUKSET

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

LUE TÄMÄ TIETOSUOJAPOLITIIKKAHUOLELLISESTI ENNEN VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖÄ

ECCO kunnioittaa yksityisyyttäsi, minkä vuoksi kaikki ECCO- ja KRM-konsernin yritykset (”ECCO- ja KRM-tytäryhtiöt”) ovat sitoutuneet suojaamaan tietoja, joiden avulla tunnistetaan tai voidaan tunnistaa yksittäisiä henkilöitä (”henkilötiedot”) ja joita ne keräävät, käyttävät ja/tai saavat käyttöönsä.

 

Se, miten henkilötietoja kerätään, käytetään ja jaetaan, riippuu siitä, minkä ECCO- ja KRM-tytäryhtiöiden kanssa olet vuorovaikutuksessa ja millä tavoin. 

 

Tätä verkkosivustoa, fi.ecco.com, hallinnoi KRM AG, jonka kotipaikka on Rothusstrasse 17, 6331 Hünenberg, Sveitsi (jäljempänä ”me” eri muodoissaan).

 

Haluamme tällä tietosuojakäytännöllä varmistaa, että saat riittäviä tietoja siitä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi sekä sellaisia tietoja, joista meidän on tiedotettava sinua henkilötietojen suojaa koskevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sisältäen Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 yleiseksi tietosuoja-asetukseksi (”tietosuoja-asetus”). 

 

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan täydentää muilla meiltä tai toiselta ECCO- tai KRM-tytäryhtiöltä saaduilla tiedoilla sekä muilla tätä verkkosivustoa koskevilla tai muilla käyttöehdoilla, jotka olet hyväksynyt ollessasi vuorovaikutuksessa kanssamme tai toisen ECCO- tai KRM-tytäryhtiön kanssa.

 

Kommenttisi ja palautteesi ovat aina tervetulleita.

  • 1. YHTEYSTIETOMME

    Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä on KRM AG, jonka kotipaikka on Rothusstrasse 17, 6331 Hünenberg, Sveitsi, ellei toisin jäljempänä mainita. Jäljempänä voit lukea lisää siitä, miten voit ottaa yhteyttä meihin.

    • 1.1 Rekisterinpitäjän (-pitäjien) ja edustajan iyhteystiedot

      Ellei jäljempänä toisin mainita, oikeushenkilö, joka vastaa henkilötietojesi keräämisestä ja käsittelystä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti (”rekisterinpitäjä”), on seuraava: 

       

      KRM AG
      Rothusstrasse 17
      6331 Hünenberg
      Sveitsi
      Sähköposti:
      legal@krm.ag

       

      KRM AG on nimittänyt alla mainitun edustajan Euroopan unioniin. Erityisesti valvontaviranomaisten ja rekisteröityjen on osoitettava edustajalle, rekisterinpitäjän lisäksi tai sen sijaan, kaikki rekisterinpitäjän henkilötietojen käsittelyyn liittyvät ongelmat.

       

      ECCO Holding A/S

      Industrivej 5

      6261 Bredebro

      Tanska

      Sähköposti: legal@ecco.com

      Puhelin: +45 7491 1625

    • 1.2 Yhteystietomme

      Jos sinulla on kysyttävää tai sinun tarvitsee saada yhteys meihin, voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelumme edustajien kautta jollakin seuraavista tavoista:

       

      Sähköposti:           asiakaspalvelu@ecco.com

      Puhelin:                 + 385 96 80 78 280 

      Kirje:                      KRM (POLAND) Sp. z o.o., Bokserska 66A, 02-690 Warszawa, Poland attn..: Customer Care

    • 1.3 Tietosuojavastaavan yhteystiedot

      Tietosuojavastaavaamme voi ottaa yhteyttä jollakin seuraavista tavoista:

       

      Sähköposti:           legal@ecco.com

      Puhelin:                 +45 7491 1733

      Kirje:                      ECCO Holding A/S, Legal Department, Industrivej 5, 6261 Bredebro, Denmark attn.: DPO

  • 2. KUINKA KÄYTÄMME EVÄSTEITÄ JA HENKILÖTIETOJASI?

    Kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme, keräämme sinua koskevia henkilötietoja ja käytämme niitä eri tarkoituksiin, kuten tämän verkkosivuston hallinnointiin ja tarjotaksemme sinulle muun muassa seuraavia palveluitamme: verkkokauppa, uutiskirjeet, tilinluonti ja asiakaspalvelu. Käytämme henkilötietojasi myös arvioidaksemme kiinnostuksen kohteitasi ja mieltymyksiäsi, jotta voimme huomioida verkkosivustosta saamiasi kokemuksia parantaaksemme palveluitamme ja tarjotaksemme sinulle palveluita, jotka vastaavat paremmin kiinnostuksen kohteitasi ja mieltymyksiäsi.

     

    Jos sinua pyydetään antamaan tietoja, kyseisten tietojen luovuttaminen on sinulle vapaaehtoista. Tietoja voidaan kuitenkin tarvita lakisääteisistä, sopimuksellisista tai käytännöllisistä syistä. Ilmoitamme aina selvästi, ovatko tiedot pakollisia. Jos kieltäydyt luovuttamasta pakollisiksi katsomiamme tietoja, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pyytämiäsi palveluita (uutiskirjeen tilaaminen, tilin luominen, ostoksen tekeminen verkkokaupastamme jne.). 

     

    Jotta voimme jatkuvasti parantaa palveluitamme ja kanssasi, esimerkiksi uutiskirjeidemme kautta käymäämme viestintää, voimme toisinaan pyytää sinulta tietoja kiinnostuksesi kohteista, demografisia tietoja tai tietoja tuotteistamme ja palveluistamme saamistasi kokemuksista. Nämä täydentävät tiedot ovat aina vapaaehtoisia, mutta arvostamme siten meille antamaasi tukea.

     

    Se, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi, riippuu siitä, miten olet vuorovaikutuksessa kanssamme ja mitä palveluitamme hyödynnät. 

     

    Me, kuten kaikki muutkin ECCO- ja KRM-tytäryhtiöt, uskomme vahvasti hallussamme ja hallinnassamme olevien henkilötietojen tietosuojaan, minkä vuoksi olemme ottaneet käyttöön riittävät tekniset ja organisatoriset suojaustoimenpiteet, joilla suojaamme nämä henkilötiedot luvattomalta tai laittomalta käsittelyltä sekä vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta.

     

    Jäljempänä voit lukea lisää siitä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi eri tilanteissa, mukaan lukien käsiteltävien tietojen yleiset ryhmät sekä niiden henkilötietojen lähde, joita emme saa suoraan sinulta. Lisäksi kerromme henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista ja perusteista

    • 2.1 Cookie Information

    • 2.2 Kun olet tilannut uutiskirjeet

      Voit halutessasi tilata uutiskirjeitä, joissa saat sähköpostitse ja tekstiviestitse tietoja ECCO-tuotteista (kengät, laukut ja niihin liittyvät tarvikkeet), -palveluista, -kilpailuista ja -kampanjoista meiltä sekä muilta ECCO- ja KRM-tytäryhtiöiltä (”uutiskirjeet”). Täällänäet yleiskatsauksen ECCO- ja KRM-tytäryhtiöistä. ECCO- ja KRM-tytäryhtiöiden luetteloa päivitetään säännöllisesti muutosten tapahtuessa.

       

      Lähetämme sinulle uutiskirjeitä ja muuta markkinointimateriaalia vain, jos olet nimenomaisesti antanut suostumuksesi uutiskirjeidemme vastaanottamiseen. 

       

      Jos tilaat uutiskirjeitämme jonkin verkkosivustomme kautta, KRM-tytäryhtiön hoitamasta fyysisestä ECCO-myymälästä tai jollakin toisella tavalla, sinua pyydetään antamaan tiettyjä perustietoja itsestäsi. Pakollisiin henkilötietoihin kuuluvat etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi (”uutiskirjeen rekisteröintitiedot”), joita käytetään rekisteröimiseesi, sähköpostiosoitteen kelpoisuuden tarkistamiseen sekä uutiskirjeiden lähettämiseen. Emme voi lähettää sinulle uutiskirjeitämme, jos et anna meille mainittuja pakollisia tietoja.

       

      Voimme tarjota sinulle myös mahdollisuuden antaa meille muita täydentäviä tietoja niiden tietojen lisäksi, jotka olemme selvästi ilmaisseet olevan pakollisia, kuten sukupuolesi, kengän kokosi ja puhelinnumerosi. On oma valintasi, annatko meille täydentäviä tietoja. Jos annat meille täydentäviä tietoja, voimme parantaa sinulle antamiamme palveluita ja tarjouksia.

       

      Uutiskirjeiden lähettämisen peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta eli antamasi suostumus.

       

      Voit aina peruuttaa suostumuksesi uutiskirjeiden vastaanottamiseen ja poistua sähköpostien tai tekstiviestien vastaanottajien listalta noudattamalla meiltä sähköpostitse, tekstiviestillä tai muutoin saamiasi ohjeita. Katso myös OSIO 5 (OIKEUTESI SEKÄ OHJEET SUOSTUMUSTEN JA TILAUSTEN PERUUTTAMISEEN).

       

      Uutiskirjeemme sisältävät niin kutsuttuja seurantapikseleitä. Seurantapikseli on pienikokoinen kuva, joka on upotettu kyseisiin sähköposteihin, jotka lähetetään HTML-muodossa lokitiedostojen tallentamisen ja analysoimisen mahdollistamiseksi. Näin voidaan tehdä tilastollinen analyysi verkkomainontakampanjoiden onnistumisesta tai epäonnistumisesta. Upotetun seurantapikselin perusteella voimme nähdä, onko vastaanottaja avannut sähköpostin, milloin hän avasi sen ja mitä sähköpostin linkkejä vastaanottaja avasi (”uutiskirjeen seurantatiedot”). Käytämme kyseisiä uutiskirjeen seurantatietoja tehdäksemme yleistä markkinointitutkimusta ja optimoidaksemme uutiskirjeidemme jakelun ja käytön. Tämän peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta eli oikeutettu etumme on ymmärtää asiakkaiden käyttäytymistä ja kiinnostuksen kohteita sekä varmistaa ECCO-tuotteiden ja -palveluiden tehokas markkinointi ja mainonta.

       

      Käytämme uutiskirjeemme rekisteröintitietoja, täydentäviä tietoja ja uutiskirjeemme seurantatietoja myös tehdäksemme yleistä markkinointitutkimusta ja räätälöidäksemme tai parantaaksemme verkkosivustojamme ja palvelutarjouksiamme. Voimme myös yhdistää nämä tiedot muihin henkilötietoihisi profilointitarkoituksia varten, jotta voimme mukauttaa verkkosivustosta saamiasi kokemuksia, mukauttaa tulevien uutiskirjeidemme sisältöä vastaamaan paremmin kiinnostuksen kohteitasi ja tehdä sinulle mukautettuja tarjouksia. Katso myös OSIO 2.8 (PROFILOINTI MARKKINOINTITARKOITUKSIA VARTEN).

    • 2.3 Kun sinulla on MY ECCO -tili

      Jos luot MY ECCO -tilin, sinua pyydetään antamaan tiettyjä perustietoja tilin luomista ja hoitamista varten. Pakollisiin henkilötietoihin sisältyvät etu- ja sukunimesi, sukupuolesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi (”tilin rekisteröintitiedot”). Tarkoituksena on luoda sinulle MY ECCO -tili. Emme voi luoda tiliä sinulle, ellet anna meille pakollisia tietoja.

      Rekisteröityminen Facebookia käyttäen: Jos olet rekisteröitynyt MY ECCO –tilille Facebook-tilisi avulla, olet samaan aikaan mahdollistanut sen, että voimme kerätä ja käyttää Facebook-tilisi tietoja, kuten sähköpostiosoitettasi, salasanaasi, etunimeäsi, sukunimeäsi, syntymäpäivääsi, maatasi, kieltäsi ja muita tietoja, jotka sisältyvät julkiseen Facebook-profiiliisi, mukaan lukien sivut, videot, muu sisältö tai mainokset, joista tykkäät taikka joita jaat, katsot tai avaat. Facebook-profiilin tietoja käytetään pyydettyyn rekisteröimiseen, sisäänkirjautumiseen sekä verkkosivustojemme ja palvelutarjouksiemme, esimerkiksi tarjouksien, räätälöimiseen tai parantamiseen. Jos haluat rajoittaa niiden tietojen määrää, joita kolmannet osapuolet, me mukaan lukien, saavat käyttöönsä, suosittelemme ehdottomasti, että muutat Facebook-profiilisi yksityisyysasetuksia.  

       

      Huomaa myös, että Facebook kerää tietoja sinusta, kun käytät Facebook-tiliäsi sisäänkirjautuneena. Saat lisätietoja siitä, miten Facebook kerää ja käyttää henkilötietojasi, täältä.  

       

      Rekisteröityminen Googlea käyttäen: Jos olet rekisteröitynyt Google-tilisi avulla, olet samaan aikaan mahdollistanut sen, että voimme kerätä ja käyttää Google-tilisi tietoja, kuten sähköpostiosoitettasi, salasanaasi, etunimeäsi, sukunimeäsi, syntymäpäivääsi, maatasi, kieltäsi ja muita Google-tilisi tietoja, jotka olet sallinut kolmansien osapuolten näkevän. Google-tilin tietoja käytetään pyydettyyn rekisteröimiseen, sisäänkirjautumiseen sekä verkkosivustojemme ja palvelutarjouksiemme, esimerkiksi tarjouksien edelleen räätälöimiseen tai parantamiseen. Jos haluat rajoittaa niiden tietojen määrää, joita kolmannet osapuolet, me mukaan lukien, saavat käyttöönsä, suosittelemme ehdottomasti, että muutat Google-tilisi yksityisyysasetuksia.  

       

      Huomaa myös, että Google voi kerätä tietoja sinusta, kun käytät Google-tiliäsi sisäänkirjautuneena. Lisätietoja Google-tilisi käytöstä sisäänkirjautuneena löydät halutessasi täältä.

       

      Voimme tarjota sinulle myös mahdollisuuden antaa meille muita täydentäviä tietoja niiden tietojen lisäksi, jotka olemme selvästi ilmaisseet olevan pakollisia. Kyseisiin täydentäviin tietoihin voivat sisältyä ikäsi, syntymäpäiväsi, perhettäsi koskevat tiedot, kengän kokosi, toimitus- ja laskutusosoitteesi sekä muut demografiset tiedot tai tiedot kiinnostuksen kohteistasi ja ostomieltymyksistäsi. Voimme tarjota sinulle myös mahdollisuuden lähettää meille henkilötietoja muista henkilöistä (tietoja lapsistasi, puolisostasi, ystävistäsi jne.). Jos lähetät henkilötietoja muista henkilöistä, takaat, että olet kertonut kyseisille muille henkilöille tietojen lähettämisestä ja hankkinut etukäteen heidän suostumuksensa tietojen lähettämiseen ja siihen, että käytämme tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. 

       

      On oma valintasi, annatko meille täydentäviä tietoja.

       

      Voit MY ECCO -tilisi avulla hallita tilitietojasi ja antaa meille täydentäviä tietoja, jolloin voimme tarjota sinulle parempia palveluita ja tarjouksia. Saat myös käyttöösi tiettyjä tapahtumatietoja aiemmista ostoksistasi, palautuksistasi jne.

       

      Jotta KRM-tytäryhtiöidemme ECCO-myymälöissä voidaan tarjota parempia palveluita sinulle, näiden ECCO-myymälöiden henkilöstö pääsee MY ECCO -tilisi tietoihin (ja näkee esimerkiksi etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, tapahtumatietosi ja muut meille antamasi täydentävät tiedot), jos kerrot henkilöstölle henkilöllisyytesi sähköpostiosoitteellasi, nimelläsi tai puhelinnumerollasi.  ECCO-myymälät voivat käyttää tietoja sinun palvelemiseesi, ja ne voivat rekisteröidä puolestamme tietoja käynnistäsi, kuten käyntipäivän sekä tietoja ostoksistasi ja palautuksistasi.

       

      Suosittelemme, että pidät MY ECCO -tilisi tiedot aina ajan tasalla.

       

      Pääsy verkkosivustojemme tietyissä osissa oleviin henkilötietoihisi voi olla suojattu valitsemallasi salasanalla, jotta voimme taata verkon paremman turvallisuuden. Suosittelemme ehdottomasti, että et luovuta salasanaasi kenellekään. Emme koskaan kysy salasanaasi pyytämättä.

       

      Edellä tässä osiossa kuvatun käsittelyn peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta eli tiliä luodessasi antamasi suostumus.  

       

      Voit hallita MY ECCO -tiliäsi ja poistaa sen kirjautumalla sisään tilillesi sen hallinnoimista varten. Katso myös OSIO 5 (OIKEUTESI SEKÄ OHJEET SUOSTUMUSTEN JA TILAUSTEN PERUUTTAMISEEN).

       

      Käytämme henkilötietojasi myös yleisen markkinatutkimuksen ja -analyysin tekemiseen räätälöidäksemme ja parantaaksemme verkkosivustojamme ja palvelutarjouksiamme. Voimme myös yhdistää MY ECCO -tilisi tiedot muihin henkilötietoihisi profilointitarkoituksia varten, jotta voimme mukauttaa verkkosivustosta saamiasi kokemuksia ja tehdä sinulle mukautettuja tarjouksia (etuseteleitä syntymäpäivänä, tarjouksia suosimiisi tai usein käyttämiisi ECCO-myymälöihin jne).  Katso myös OSIO 2.8 (PROFILOINTI MARKKINOINTITARKOITUKSIA VARTEN).

       

      Tiedoksesi, että emme käytä sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi jne. uutiskirjeidemme lähettämiseen, ellet ole erikseen suostunut kyseisten uutiskirjeiden vastaanottamiseen.

    • 2.4 Kun käytät ECCO-verkkokauppaamme

      Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa ECCO-tuotteita verkkokaupastamme. Verkkokaupasta fi.ecco.com tehdyt ostokset tehdään yritykseltä KRM Kenkä Oy, jonka kotipaikka on osoitteessa Puhurinpolku 1 B LT, 02120 Espoo, Suomi. Hallitsemme kuitenkin verkkokaupan käyttöön liittyvää henkilötietojesi käsittelyä.

       

      Jos toteutat toimenpiteitä tehdäksesi ostoksia tällä verkkosivustolla tai jollakin muulla verkkosivustollamme, käsittelemme henkilötietojasi, mukaan lukien nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitus- ja laskutusosoitteesi, ostamiesi tuotteiden tietoja ja muta tietoja, jotka ovat tarpeen ostoksen viimeistelemiseksi ja ostettujen tuotteiden toimittamiseksi sinulle (”verkon tapahtumatiedot”).  Tämän käsittelyn peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta eli se, että käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa olet osapuolena, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi.  

       

      Maksut: Olemme integroineet tämän verkkosivuston maksujen hallinnoimista varten seuraavan verkkomaksupalveluntarjoajan komponentteja: Altapay A/S, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg, Tanska (jäljempänä ”verkkomaksupalveluntarjoaja”). Kun asianmukainen maksutapa on valittu, siirrämme henkilötiedot automaattisesti verkkomaksupalveluntarjoajalle, mikä on tarpeen maksun käsittelemiseksi. Tietoja käytetään myös petosten estämistä varten. Verkkomaksupalveluntarjoajalle välitettyihin tietoihin sisältyvät etunimi, sukunimi, laskutus- ja toimitusosoitteet, tapahtumatiedot, sähköpostiosoite, IP-osoite, puhelinnumero, matkapuhelinnumero ja muut tiedot, jotka ovat tarpeen maksun käsittelyä varten. Annat luottokorttitietosi suoraan verkkomaksupalveluntarjoajalle, joka sitten siirtää tarpeelliset tiedot edelleen asianmukaisille luottokorttiyhtiöille henkilöllisyyden ja luottokelpoisuuden tarkistamista sekä maksun selvittämistä varten. Tämän käsittelyn peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta eli se, että käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa olet osapuolena, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi. 

       

      Automaattinen petostarkistus: Jos teet tilauksen verkkokauppamme kautta, teemme automaattisia petostarkistuksia minimoidaksemme vilpillisen käyttäytymisen ja luottokorttien väärinkäytön. Tästä syystä käytämme henkilötietojasi, esimerkiksi nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, toimitusosoitettasi, laskutusosoitettasi, luottokorttisi numeron, vanhenemispäivämäärää ja turvakoodia sekä ostokäyttäytymistäsi koskevia tietoja automatisoituun päätöksentekoon määrittääksemme riskin vilpilliselle käyttäytymiselle ja luottokorttien väärinkäytölle. Jos epäilemme vilpillistä käyttäytymistä, ostoa ei tehdä loppuun. Jos osto evätään ja haluat vastustaa sitä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kohdan OSIO 1 (YHTEYSTIETOMME) mukaisesti.  Tämän käsittelyn peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta eli oikeutettu etumme estää petokset, palveluiden väärinkäyttö ja rahanpesu sekä suojata meitä ja kolmansia osapuolia niitä vastaan.   

       

      Palautukset: Jos palautat ostettuja tuotteita meille, käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi verkkotapahtumatietoja, jotka ovat tarpeen palautuspyyntösi hallintaa ja rahojesi palauttamista varten. Tämän käsittelyn peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta eli se, että käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöön panemiseksi, jossa sinä olet osapuolena, ja yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta eli oikeutettu etumme tarjota asiakaspalvelua. 

       

      Käytämme myös verkkotapahtumatietojasi esimerkiksi palautuksiasi tai hylättyä ostoskoriasi yleisiin markkinointitutkimustarkoituksiin sekä verkkosivustojemme ja palvelutarjouksiemme räätälöimiseen tai parantamiseen. Voimme myös yhdistää tiedot muihin henkilötietoihisi profilointitarkoituksia varten, jotta voimme mukauttaa verkkosivustosta saamiasi kokemuksia ja tarjota sinulle mukautettuja tarjouksia. Katso myös OSIO 2.8 (PROFILOINTI MARKKINOINTITARKOITUKSIA VARTEN).

    • 2.5 Kun käyt fyysisissä ECCO-myymälöissämme

      Voit käydä KRM-tytäryhtiöidemme ECCO-myymälöissä luovuttamatta mitään sinua koskevia tietoja. 

       

      Sähköinen kuitti: Tarjoamme sinulle sähköistä sähköpostitse toimitettavaa kopiota kuitistasi, kun teet oston jossakin KRM-tytäryhtiöidemme ECCO-myymälöistä. Jos hyödynnät tätä palvelua, säilytämme sähköpostiosoitettasi yhdessä kuitin kopion kanssa tarjotaksemme tämän palvelun ja jotta voit myöhemmin saada kuitista kopion, jos sinun on dokumentoitava osto. Tämän peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta eli oikeutettu etumme tarjota asiakaspalvelua.

       

      Emme käytä sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle uutiskirjeitä tai muuta markkinointimateriaalia, ellet nimenomaisesti ole tilannut niitä.

       

      Jos sinulla on MY ECCO -tili: Jotta KRM-tytäryhtiöidemme ECCO-myymälöissä voidaan tarjota sinulle parempia palveluita, näiden ECCO-myymälöiden henkilöstö pääsee MY ECCO -tilisi tietoihin (ja näkee esimerkiksi etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, tapahtumatietosi ja muut meille antamasi täydentävät tietosi), jos kerrot henkilöstölle henkilöllisyytesi sähköpostiosoitteesi, nimesi tai puhelinnumerosi.  ECCO-myymälä voi käyttää tietoja palvellakseen sinua, ja ECCO-myymälät voivat rekisteröidä puolestamme tietoja käynnistäsi, esimerkiksi käyntipäivän sekä tietoja ostoksistasi ja palautuksistasi (”offline-tapahtumatiedot”). Tässä osiossa kuvatun käsittelyn peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta eli tiliä luodessasi antamasi suostumus. Katso myös OSIO 2.3 (KUN SINULLA ON MY ECCO -TILI) ja OSIO 2.8 (PROFILOINTI MARKKINOINTITARKOITUKSIA VARTEN).

       

      Jos olet tilannut uutiskirjeemme: Jos olet tilannut uutiskirjeemme ja päättänyt kertoa henkilöllisyytesi ECCO-myymälässä esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, ECCO-myymälä voi rekisteröidä puolestamme tietoja käynnistäsi, esimerkiksi käyntipäivän sekä tietoja ostoistasi ja palautuksistasi (”offline-tapahtumatiedot”). Katso myös OSIO 2.2 (KUN OLET TILANNUT UUTISKIRJEET) ja OSIO 2.8 (PROFILOINTI MARKKINOINTITARKOITUKSIA VARTEN).

    • 2.6 Kun otat meihin yhteyttä asiakaspalvelun jne. kautta

      Kun otat meihin yhteyttä asiakaspalvelumme edustajan kautta tai lähetät meille sähköpostia, säilytämme kyseiset tiedot ja käytämme niitä pyyntöösi vastaamiseen. Sinulta voidaan pyytää lisätietoja henkilöllisyydestäsi, esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja maasi, muun muassa sen vuoksi, että kysymyksiisi voidaan vastata. Saatamme pyytää myös muita tietoja, joita saatetaan tarvita pyyntöösi vastaamiseen. Voit aina valita, mitä tietoja päätät antaa meille. Huomaa kuitenkin, että jos meillä ei ole riittäviä tietoja pyyntösi käsittelemiseksi, emme ehkä pysty vastaamaan pyyntöösi. Tämän käsittelyn peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta eli oikeutetut etumme tarjota asiakaspalvelua, ymmärtää asiakkaan käyttäytymistä ja kiinnostuksen kohteita sekä laatia, esittää ja/tai puolustaa oikeusvaateita.  

       

      Voimme pyytää myös muita tietoja, mukaan lukien terveystiedot, biometriset tiedot tai tietojen erityisryhmät, jos olet esittänyt vaateen meitä vastaan ja tietoja tarvitaan vaateen laatimista, esittämistä tai puolustamista varten. Tämän peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 9 artiklan 1 kohdan f alakohta eli se, että käsittely on tarpeen oikeusvaateiden laatimista, esittämistä tai puolustamista varten.

    • 2.7 Kun osallistut kilpailuihin, kyselyihin jne.

      Saatamme toisinaan tarjota sinulle mahdollisuutta osallistua esimerkiksi kilpailuihin tai kyselyihin. Jos päätät osallistua, pyydämme sinua antamaan meille tiettyjä tietoja. Kyseiset tiedot riippuvat kilpailusta ja kyselystä tms., mutta niihin saattaa sisältyä nimesi, sähköpostiosoitteesi, ikäsi, sukupuolesi, perhettäsi koskevia tietoja, kengän kokosi, muita demografisia tietoja tai tietoja kiinnostuksen kohteistasi ja ostomieltymyksistäsi. Käytämme näitä tietoja kilpailuiden tai kyselyiden tms. järjestämiseen, mutta käytämme niitä myös yleisiin markkinatutkimustarkoituksiin sekä verkkosivustojemme ja palvelutarjouksiemme räätälöimiseen tai parantamiseen. Tämän peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta eli myöntämäsi suostumus, kun olet päättänyt osallistua kilpailuun, kyselyyn tms.

       

      Voimme myös yhdistää henkilötiedot, jotka on hankittu sitä kautta, että olet osallistunut kilpailuun tai kyselyyn tms., muihin sinua koskeviin henkilötietoihin profilointitarkoituksia varten kuten on kuvattu kohdassa OSIO 2.8 (PROFILOINTI MARKKINOINTITARKOITUKSIA VARTEN).

    • 2.8 Profilointi markkinointitarkoituksia varten

      Jos olet kertonut henkilöllisyytesi meille esimerkiksi tekemällä oston, luomalla tilin tai antamalla meille nimesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, voimme yhdistää sinusta edellä olevien osioiden mukaisesti keräämämme tiedot mukaan lukien tiedot, jotka on kerätty verkkosivustojemme käytön kautta, kuten uutiskirjeidemme seurantatiedot, nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitteet, Facebook-profiilin tiedot, Google-tilin tiedot, sinua koskevat demografiatiedot, tiedot kiinnostuksen kohteistasi ja mieltymyksistäsi (esim. sukupuoli, syntymäpäivä, kengän koko, perhetilanne ja tuotemieltymykset), verkko- ja offline-tapahtumatiedot sekä hylätyt ostoskorit, palautukset ja kanssakäyminen asiakaspalvelun kanssa. Kyseisiä tietoja käytetään yleistä markkinointitutkimusta esimerkiksi asiakasanalyysia, asiakassegmentointia ja tilastointia varten. Lisäksi voimme käyttää tietoja yksilöllisten kiinnostuksen kohteidesi ja mieltymystesi arvioimiseen, mukauttaaksemme ostosten tekemisestä ja verkkosivustosta saamiasi kokemuksia sekä optimoidaksemme meiltä ja tytäryhtiöiltämme saamiasi palveluita. Tämän peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta eli oikeutetut etumme ymmärtää asiakkaiden käyttäytymistä ja kiinnostuksen kohteita sekä varmistaa ECCO-tuotteiden ja -palveluiden tehokas markkinointi ja mainonta.

       

      Jos olet tilannut uutiskirjeemme, käytämme henkilötietojasi myös mukauttaaksemme uutiskirjeiden sisältöä vastaamaan paremmin kiinnostuksen kohteitasi ja esittääksemme sinulle mukautettuja tarjouksia. Tämän peruste on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta eli uutiskirjeet tilatessasi antamasi suostumus.

       

      Jos olet asiasta eri mieltä ja haluat vastustaa tietojesi käsittelyä, ota yhteyttä meihin kohdan OSIO 1 (YHTEYSTIETOMME) mukaisesti, niin lopetamme henkilötietojesi käytön markkinointitarkoituksiin. 

  • 3. KUINKA JAAMME HENKILÖTIETOSI MUIDEN KANSSA?

    Jotta voimme asettaa palvelumme saatavillesi, tarjota sinulle pyytämiäsi palveluita, sekä tukea ja yleisesti hoitaa liiketoimintaamme, meidän on luovutettava ja siirrettävä henkilötietosi toisille ECCO- ja KRM-tytäryhtiöille sekä kolmansille osapuolille, kuten IT-palveluntarjoajillemme, käyttämillemme markkinointitoimistoille, logistiikkapalveluntarjoajillemme ja maksupalveluntarjoajillemme.

     

    Emme kuitenkaan myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille sitä varten, että ne voisivat käyttää henkilötietojasi omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa, ellet ole antanut meille lupaa siihen.

     

    Kun käytämme henkilötietojen käsittelijöitä käsittelemään henkilötietojasi puolestamme, vaadimme, että ne käsittelevät henkilötietojasi aina ohjeidemme mukaisesti. Vaadimme myös, että henkilötietojen käsittelijät allekirjoittavat asianmukaiset sopimukset, jotka antavat riittävät takeet asianmukaisista teknisistä ja organisatorisista toimenpiteistä sellaisella tavalla, että tietojen käsittely täyttää sovellettavan tietosuojalainsäädännön vaatimukset ja varmistaa oikeuksiesi asianmukaisen suojauksen.

     

    Jos luovutamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka eivät toimi ohjeidemme mukaisina henkilötietojen käsittelijöinä vaan riippumattomina rekisterinpitäjinä, teemme parhaamme varmistaaksemme, että he ovat luotettavia sekä noudattavat asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi sekä antavat meille selkeän sitoumuksen, jonka mukaisesti he sitoutuvat noudattamaan sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä eivätkä käytä meiltä saamiamme henkilötietojasi muihin tarkoituksiin kuin tarjotakseen sovittuja palveluita ja tehdäkseen tilastollista analyysia anonyymisti.

     

    Jäljempänä selviää, miten jaamme henkilötietojasi.

    • 3.1 Vastaanottajaryhmät

      Henkilötietojesi mahdollisten vastaanottajaryhmät ovat seuraavat:

       

      A. Palveluntarjoajat

      Voimme jakaa henkilötietosi luotettavien kolmantena osapuolena toimivien palveluntarjoajiemme kanssa, jotka – puolestamme – vastaavat IT-järjestelmiemme, IT-infrastruktuurimme ja verkkosivustojemme hoidosta, ylläpidosta ja/tai tuesta, hallinnoivat maksuratkaisujamme, tekevät tilastollisia analyyseja, lähettävät uutiskirjeitä, toimittavat meiltä ostamiasi tuotteita, antavat asiakastukea ja suorittavat meille muita tärkeitä palveluita.

       

      B. Muut KRM-tytäryhtiöt

      Jos olet luonut tilin yhtiöömme, voimme luovuttaa henkilötietojasi muille omistamillemme tai hallinnoimillemme yrityksille (”KRM-tytäryhtiöt”) MY ECCO -tilisi hoitamista varten; ks. OSIO 2.3 (KUN SINULLA ON MY ECCO -TILI).

       

      Tapahtumatiedot luovutetaan, jos olet tehnyt oston KRM-tytäryhtiöiltämme verkkokauppamme kautta, jotta KRM-tytäryhtiö voi noudattaa asianmukaisia kirjanpito- ja verosäännöksiä yms.  

       

      Voimme luovuttaa henkilötietojasi myös muille KRM-tytäryhtiöille muissa tilanteissa, jotta ne voivat tarjota meille asianmukaisia palveluita.

       

      C. Muut ECCO-tytäryhtiöt

      Voimme luovuttaa henkilötietojasi yritykselle ECCO Sko A/S, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Industrivej 5, 6261 Bredebro, Tanska, ja muille yrityksille, jotka omistaa tai joita hallinnoi ECCO Sko A/S taikka jotka omistavat yrityksen ECCO Sko A/S tai hallinnoivat sitä (”ECCO-tytäryhtiöt”), jotta ne voivat tarjota meille asianmukaisia palveluita.

       

      D. Oikeusseuraajat

      Henkilötietojesi siirto toiselle oikeushenkilölle voi tapahtua osana liiketoimintamme tai sen osien siirtoa uudelleenjärjestelynä, omaisuuden myyntinä, yhdistämisenä, fuusioimisena tai vastaavana.

       

      E. Muut luovutukset

      Tietyissä erityistilanteissa henkilötietojasi voidaan luovuttaa myös muissa tapauksissa kuin niissä, joissa olet antanut suostumuksesi henkilötietojen luovuttamiseen, tai luovuttaminen on tarpeen henkilötietojen keräämiseen liittyvien tavoitteiden saavuttamiseksi.  Näissä erityistilanteissa meillä on syytä uskoa luovutuksen olevan tarpeen niiden tahojen tunnistamiseksi, jotka vahingoittavat, loukkaavat tai häiritsevät (tahallisesti tai tahattomasti)oikeuksiamme tai omaisuuttamme, käyttäjiämme tai ketä tahansa muuta, jolle kyseinen toiminta voi olla haitallista, saadaksemme yhteyden kyseisiin tahoihin tai nostaaksemme kanteen näitä vastaan, tai muutoin tarvittaessa oikeusvaateiden laatimista, esittämistä tai puolustamista varten.

    • 3.2 Tietojen siirto kolmansiin maihin

      Palveluntarjoajien käyttö sekä henkilötietojesi luovuttaminen muille ECCO- ja KRM-tytäryhtiöille ja muille vastaanottajille saattaa tarkoittaa henkilötietojesi siirtämistä kolmansiin maihin, joiden tietosuoja-asetus ei ehkä ole yhtä suojaava kuin oman lainkäyttöalueesi ja joiden EU-komissio tai kansallinen tietosuojaviranomainen ei ehkä katso varmistavan riittävää henkilötietojen suojaustasoa (”turvattomat kolmannet maat”). Kyseisiin maihin kuuluvat, niihin rajoittumatta, Yhdysvallat, Kanada, Kiina, Hongkong, Macao, Taiwan, Vietnam, Singapore, Thaimaa, Malesia, Japani, Etelä-Korea, Indonesia, Australia ja Uusi-Seelanti.

       

      Vaadimme, että kaikki henkilötietojesi vastaanottajat tarjoavat asianmukaiset suojatoimet henkilötietojesi suojaamiseksi, kun niitä siirretään ”turvattomiin kolmansiin maihin”, noudattamalla EU-komission hyväksymiä tietosuojaa koskevia vakiolausekkeita; ks. yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohta. Katso lisätietoja käyttämistämme tietosuojaa koskevista vakiolausekkeista seuraavasta linkistä täältä. Jos vastaanottaja on varmennettu Yhdysvaltojen Privacy Shield -järjestelyn mukaisesti, myös tämän katsotaan tarjoavan asianmukaiset suojatoimet henkilötietojesi suojaamiseksi; ks. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohta. Täältä löydät halutessasi lisätietoja Yhdysvaltojen Privacy Shield -järjestelystä.  

       

      Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalvelumme edustajiin kohdan OSIO 1 (YHTEYSTIETOMME) mukaisesti.

  • 4. KUINKA SÄILYTÄMME TIETOJASI JA POISTAMME NE?

    Emme pidä henkilötietojasi hallussamme ja säilytä niitä sellaisessa muodossa, josta sinut voi tunnistaa, kauemmin kuin on tarpeen niiden tarkoitusten vuoksi, joita varten henkilötietoja kerätään ja käsitellään laillisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että säilytämme ja käsittelemme henkilötietojasi niin kauan kuin tarjoamme palveluitamme sinulle sekä säilytämme niitä myös sen jälkeen niin kauan kuin niitä voidaan tarvita sellaisten mahdollisten myöhemmin ilmenevien kiistojen ratkaisemiseksi tai niin kauan kuin laki muutoin sallii. Sen jälkeen joko poistamme henkilötietosi tai anonymisoimme ne niin, ettei niistä enää voi tunnistaa sinua. 

    Poistamme kaikki tiedot, jotka kohtuullisen arviomme mukaan vaikuttavat olevan epätarkkoja tai vanhentuneita siitä syystä, että niiden keräämisestä on kulunut aikaa, tai minkä tahansa hallussamme olevan tiedon perusteella.

    Jos esität meille kirjallisen pyynnön, poistamme tai anonymisoimme henkilötietosi ilman aiheetonta viivytystä myös silloin, paitsi jos meillä on pätevä laillinen peruste jatkaa henkilötietojesi säilyttämistä. Katso myös OSIO 5 (OIKEUTESI SEKÄ OHJEET SUOSTUMUSTEN JA TILAUSTEN PERUUTTAMISEEN). 

  • 5. OIKEUTESI SEKÄ OHJEET SUOSTUMUSTEN JA TILAUSTEN PERUUUTTAMISEEN

    Sinulla on sovellettavan tietosuoja-asetuksen mukaisesti tiettyjä oikeuksia. Jotkin oikeuksista ovat melko monimutkaisia ja sisältävät poikkeuksia. Suosittelemme tutustumaan asianmukaisiin lakeihin ja ohjeisiin saadaksesi niistä syvällisemmän käsityksen. Näet kuitenkin yhteenvedon oikeuksistasi jäljempänä.

    • 5.1 Oikeus saada pääsy tietoihin

      Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsittelemmekö me henkilötietojasi. Lisäksi sinulla on oikeus saada tarkempia tietoja säilytetyistä henkilötiedoista ja suorittamastamme käsittelystä sekä tietyissä tilanteissa oikeus saada kopio näistä henkilötiedoista.

    • 5.2 Oikeus tietojen oikaisemiseen

      Sinulla on oikeus saada sinua koskevat virheelliset henkilötiedot oikaistuiksi ja, ottaen käsittelyn tarkoituksen huomioon, oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä.

    • 5.3 Oikeus tietojen poistamiseen

      Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus saada henkilötietosi poistetuiksi ilman aiheetonta viivytystä. Näihin tilanteisiin kuuluvat seuraavat: i) henkilötietojasi ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin tai joita varten niitä muutoin käsiteltiin, ii) peruutat suostumuksesi suostumukseen pohjautuvaan käsittelyyn, iii) käsittely tapahtuu suoramarkkinointitarkoituksia varten ja iv) henkilötietoja on käsitelty laittomasti. Oikeus tietojen poistamiseen sisältää kuitenkin tiettyjä yleisiä poikkeuksia. Näiden yleisten poikkeusten perusteella käsittely on sallittua, kun se on tarpeen i) sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuden käyttämiseksi, ii) lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tai iii) oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. 

    • 5.4 Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

      Joissakin tapauksissa sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Jos rajoitat käsittelyä, saatamme kuitenkin edelleen säilyttää henkilötietojasi. Kuitenkin muutoin käsittelemme niitä vain i) suostumuksellasi, ii) oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, iii) toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi tai iv) tärkeää yleistä etua koskevista syistä. 

    • 5.5 Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

      Siltä osin kuin käsittelyn perustuu suostumukseesi ja kyseinen käsittely suoritetaan automaattisesti, sinulla on oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Tätä oikeutta ei kuitenkaan sovelleta, jos se vaikuttaisi epäedullisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

    • 5.6 Vastustamisoikeus

      Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella, mutta vain siltä osin kuin käsittely perustuu siihen, että käsittely on tarpeen i) yleisen edun vuoksi toteutettavan tehtävän tai rekisterinpitäjälle kuuluvan julkisen vallan käyttämiseksi taikka ii) meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Kyseisessä tapauksessa lopetamme henkilötietojen käsittelyn, paitsi jos voimme voi osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeitä oikeutettuja etuja, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos käsittely on tarpeen oikeusvaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

       

      Sinulla on oikeus vastustaa myös sitä, että käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksia varten (mukaan lukien profilointi suoramarkkinointitarkoituksia varten). Vastustettuasi henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointia varten, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn mainittuun tarkoitukseen.

    • 5.7 Oikeus peruuttaa suostumus

      Siltä osin kuin käsittelyn perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus peruuttaa kyseinen suostumus milloin tahansa.

       

      Jos peruutat antamasi suostumuksen, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn, paitsi jos ja siltä osin kuin käsittelyn jatkaminen sallitaan tai sitä vaaditaan sovellettavan tietosuojalain tai muiden sovellettavien lakien ja säädösten mukaisesti. Suostumuksesi peruuttaminen ei missään tapauksessa vaikuta suostumuksesi perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

       

      Jos kieltäydyt antamasta pyydettyjä suostumuksia tai myöhemmin peruutat antamasi suostumukset, et ehkä pysty hyödyntämään tarjoamiamme palveluitamme.

    • 5.8 The right to complaint to data protection supervisory authority

      Voit aina tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaa valvovalle viranomaisellesi. Suomessa tietosuojaa valvovan viranomaisen yhteystiedot:

       

      Tietosuojavaltuutetun toimisto

      PL 315

      00181 Helsinki

      Suomi 

      www.tietosuoja.fi 

       

      Teemme parhaamme varmistaaksemme, että suojaamme henkilötietosi, pidämme sinut ajan tasalla siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ja noudatamme soveltuvaa tietosuoja-asetusta. Jos et ole tyytyväinen henkilötietojesi käsittelyyn ja suojaamiseen tai meiltä saamiisi tietoihin, kehotamme sinua ilmoittamaan asiasta meille, jotta voimme parantaa toimintaamme. Ota yhteyttä meihin, jos haluat käyttää oikeuksiasi.

       

      Ota yhteyttä meihin kohdassa OSIO 1 (YHTEYSTIETOMME) lueteltujen tahojen kautta. Anna meille asianmukaiset tiedot pyyntösi toteuttamiseksi, mukaan lukien koko nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme tunnistaa sinut. Vastaamme pyyntöösi ilman aiheetonta viivytystä.

       

      Voit aina peruuttaa suostumuksesi uutiskirjeiden yms. vastaanottamiseen ja poistua sähköpostiemme vastaanottajien listalta noudattamalla meiltä sähköpostitse tai muutoin saamiasi ohjeita.

       

      Jos olet luonut tilin yhtiöömme, voit myös hallita tiliäsi ja poistaa sen kirjautumalla sisään tilillesi. 

       

  • 6. LINKIT MUILLE VERKKOSIVUSTOILLE

    Saatamme tarjota linkkejä kolmannen osapuolen verkkosivustoille. Nämä linkitetyt verkkosivustot eivät ole hallinnassamme, minkä vuoksi emme ole vastuussa tai korvausvastuussa niiden kolmansien osapuolien toiminnasta, jotka on linkitetty verkkosivustoillemme. Ennen kuin luovutat henkilötietojasi millekään muulle verkkosivustolle, kehotamme sinua tutkimaan kyseisen verkkosivuston käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt.

  • 7. TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET

    Varaamme oikeuden, oman harkintamme mukaan, lisätä tähän tietosuojakäytäntöön osioita taikka muokata tai poistaa tämän tietosuojakäytännön osioita tulevaisuudessa, jotta voimme varmistaa, että tässä olevat tiedot tarjoavat olennaiset ja riittävät tiedot siitä, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi.

     

    Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan täydentää muilla meiltä saaduilla tai toiselta ECCO- tai KRM-tytäryhtiöltä saaduilla tiedoilla ja muilla tätä verkkosivustoa koskevilla käyttöehdoilla tai muilla käyttöehdoilla, jotka olet hyväksynyt ollessasi vuorovaikutuksessa kanssamme tai toisen ECCO- tai KRM-tytäryhtiön kanssa.

    Päivitetyn tietosuojapolitiikkamme löydät fi.ecco.com  

     

    Jos olet antanut suostumuksesi uutiskirjeidemme ja muiden tietojemme vastaanottamiseen, ilmoitamme sinulle tämän tietosuojakäytännön päivityksistä myös suoraan sähköpostitse.

     

    Versio 05/2018


    ECCO & KRM Affiliates

    Maa

    ECCO Distributors DAC

    Ireland

    ECCO France S.A.S.

    France

    ECCO Holding A/S

    Denmark

    ECCO Holst A/S

    Denmark

    ECCO Leather B.V.

    The Netherlands

    ECCO Shoes Trade Ltd.

    Turkey

    ECCO Shops Vestdanmark A/S

    Denmark

    ECCO Sko A/S

    Denmark

    KRM (Austria) GmbH

    Austria

    KRM (Cyprus) Ltd.

    Cyprus

    KRM (Czech Republic) s.r.o.

    Czech Republic

    KRM (Danmark) A/S

    Denmark

    KRM (Deutschland) GmbH

    Germany

    KRM (Great Britain) Ltd.

    UK

    KRM (Hungary) Kft.

    Hungary

    KRM (Norway) AS

    Norway

    KRM (Poland) Sp.z.o.o.

    Poland

    KRM (PORTUGAL), LDA

    Portugal

    KRM (Sweden) AB

    Sweden

    KRM Adriatic d.o.o.

    Croatia

    KRM AG

    Switzerland

    KRM FootwearRomania SRL

    Romania

    KRM Footwear d.o.o. Beograd-Novi Beograd

    Republic of Serbia

    KRM Kenkä Oy

    Finland

    KRM OBUTEV SL, trgovsko podjetje, d.o.o.

    Slovenia

    KRM Retail (Slovakia) s.r.o.

    Slovakia

    KRM Switzerland AG

    Switzerland

    SIA KRM Baltic

    Latvia